facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 24 May, 2017
by admin - no comments
Velg øyeblikkelig spill for å unngå virus

De aller fleste av oss spiller på mobil, nettbrett og/eller datamaskin. Vi spiller alt fra casinospill til kabal, fra store flerspiller verdener til enkle 4 på rad. For mange er dette et kjærkomment lite avbrekk i hverdagen, litt tidsfordriv mens man venter på bussen eller i andre sammenhenger. Dessverre så er det ikke alle spill som er like trygge.

Datavirus som tar over enheten din og låser dokumentene dine eller på andre måter ødelegger for deg, blir mer og mer vanlig. Derfor gjelder det å ta sine forholdsregler.

Et bra anti-virus program er helt nødvendig i dag, men det aller beste er å gjøre det man kan for å redusere risikoen. Det viktigste er å ikke besøke usikrede nettsteder. Sjekk at nettstedet ser seriøst ut og sjekk at det er et ekte selskap som står bak nettstedet. Dette kan du finne ut med et kjapt søk på nettet. Når du har funnet ut dette så kan du enklere vurdere om det er trygt å laste ned programmer.

Datavirus må ”sitte på” et annet program, en bildefil eller annet som lastes ned. Så hvis man ikke laster ned noe, er sjansen for å få virus minimal. Dette vet også de seriøse programutviklerne. Det er viktig for dem at spillerne og brukerne kan stole på produktet, ellers vil de ikke bruk det. Det siste nye i kampen mot virus er derfor øyeblikkelig spill. Her spiller man rett i nettleseren, uten å måtte laste ned programmer. Det er denne type spill vi anbefaler.