facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 28 May, 2015
by admin - no comments
Twitch vil revolusjonere poker


Poker er et veldig spesielt pengespill som har vært på rask fremgang det siste tiåret. Før i tiden så man på poker som noe litt skummelt, noe for underverdenen. Dette selvsagt på grunn av de utallige filmene der kriminelle mafiafolk satt rundt et bord og spilte om store summer – fra tid til annen kunne man til og med se folk sette sine biler og hus som innsats, for deretter å havne i trøbbel. Den tiden er heldigvis omme, og folk kan nå om dagen spille poker i komforten av sin egen stue, rett fra nettet.

Poker handler om å vinne over andre spillere og ikke huset

Hovedprinsippet og den største fordelen med poker er at man spiller mot andre spillere – altså eksisterer ikke «husets fordel» man er så vant med i blackjack og rulett. Taper du, vinner noen andre. Spiller du bedre enn motstanderen, vil hans eller hennes penger snart ende opp i din lomme. Poker, som alt annet, utvikler seg i takt med populariteten. Det seneste store steget fremover i pokerverdenen er Twitch, en digital videoplattform der pokerspillere kan følge med på de store stjernene mens de sistnevnte braker sammen i en nådeløs kamp rundt pokerbordet.

Med Twitch som verktøy er mulighetene endeløse

Twitch vil revolusjonere poker, det mener i hvert fall en av de store pokerstjernene hos PokerStars, verdens største pokernettsted. Navnet er Jason Somerville, og den unge mannen har viet sitt liv til poker og samfunnet rundt det populære pengespillet. Han er videovert, pokertrener, kommentator og en vellykket pokerspiller i én og samme person – med hjelp fra Team PokerStars’ spiller Somerville vil PokerStars bruke Twitch til å samle enda flere mennesker rundt bordene. Twitch er banebrytende fordi både amatører og erfarne pokerspillere nå får muligheten til å se stjernene fra PokerStars Team Pro i levende live via en solid nettilkobling. Hadde Twitch fått nok oppmerksomhet fra start hadde vi kanskje fått muligheten til å se Jason Somerville stikke av med utrolige 1,3 millioner dollar på Bellagio i Las Vegas etter en lang og hard Super High Roller turnering.

Somerville bruker Twitch for å spre pokerkunnskaper

Utover vil Jason Somervile bruke PokerStars kanal på Twitch til å lære bort sine fremragende pokerkunnskaper, så om du lenge har tenkt på å begi deg ut på et pokereventyr er det på høy tid å sette i gang. Still spørsmål og bad i kunnskapen som Jason Somervile sprer rundt seg. Lær deg hvordan du blir en vellykket pokerspiller på nettet, uten å i det hele tatt forlate godstolen. Poker handler nemlig om kunnskap og erfaring. Selvfølgelig er det bedre å skrape sammen egen erfaring, siden det er denne man lærer mest av. Dette kan dog ta mange, mange år – derfor er det veldig lukrativt å følge med på de store stjernene og ta til seg så mye informasjon man bare kan, fra alle kanter.

Pokerbøker er viktige, pokerforum er også ypperlige, men det er Twitch som er fremtiden. Med tiden vil Twitch-konseptet utvikles og gi folk enda større muligheter. Du vil kunne lære deg poker på direkten, få med deg selv de minste detaljene og skrive ned alle de beste tipsene. Hadde Twitch kommet på banen tidligere, ville nok poker allerede kapret hele verdens oppmerksomhet. Jason Somervile har skutt fart på opplegget, og med tiden vil det kun utvikle seg større og større. En ny pokerrevolusjon er i gang, en revolusjon som er langt større enn den som Chris Moneymaker skapte på begynnelsen av 2000-tallet. Hvis du lenge har drømt om å kunne tjene penger fra nettbrettet eller fra en bærbar datamaskin, er det på høy tid å leve ut drømmen. PokerStars og Twitch går hånd i hånd for å gi deg mulighetene.