facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 15 Apr, 2015
by admin - no comments
Sport

photodune-5748800-sport-xs

Sport har alltid evnen til å skape nyheter, og det skjer alltid noe nytt og spennende innen sportens verden. For tiden er den norske Tippeligaen og cupen i gang, og der kan det ofte være uventede resultater. Det er ikke alltid favorittlagene vinner. Kvinnenes Toppserie er også i gang. Mange er dessuten spent på hvordan Brann gjør det i førstedivisjon, og om laget klarer å rykke direkte opp til Tippeligaen igjen etter det skuffende nedrykket de opplevde høsten 2014.

En annen som har skapt mange overskrifter i Norge denne våren, er syklisten Aleksander Kristoff. Han sykler for det russiske laget Team Katjusja, og våren 2015 har han sikret seg mange etappeseiere i ulike sykkelløp. Han vant også Flandern rundt, og tredagersrittet De Panne. Der sikret han seg også tre etappeseire. Etter suksessen, meldte Team Sky sin interesse for syklisten, men Kristoff har bestemt seg for å fortsette hos Team Katjusja, der han allerede har etablert seg på laget.

Det debatteres stadig om sjakk er sport, men en ting som er sikkert, er at Magnus Carlsen fortsetter å dominere den internasjonale sjakkverdenen. For tiden spiller han i turneringen The Shamkir Chess 2015, der han leder etter åtte av ni runder.