facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 13 Apr, 2015
by admin - no comments
Reiser

travel

Nordmenn oppdager stadig nye reisemål. En stund var Kanariøyene selve drømmen for mange, men i dag reiser folk til fjernere og mer eksotiske steder, eller de oppdager feriesteder der masseturismen ennå ikke har tatt overhånd. Det er også mange nordmenn som reiser i eget land, og oppdager nye og mer ukjente steder i Norge. Selvsagt vil de store turiststedene både i Norge og i utlandet være populære og trekke mange folk, men det finnes mange skjulte perler dersom man vil ha mer fred og ro i ferien.

Mange hotell og feriesteder legger også til rette for folk som vil feriere uten barn. Barnefamilier reiser gjerne til Syden, men mange turister vil gjerne unngå bråk og støy fra småbarn. Da velger de hoteller som er stengt for barnefamilier.

Aktive reiser eller opplevelsesreiser har blitt en trend. Folk er ikke lenger fornøyde med å slappe av i ferien. I stedet vil de oppleve noe nytt og annerledes, enten eksotiske dyr, sportsaktiviteter eller spenning. Feriesteder verden over opplever også at mange gjerne vil feriere mer miljøvennlig. Folk vil dra på ferie uten å skade naturen og miljøet i det landet de besøker. De foretrekker kanskje sykkel og fotturer framfor bil, og vil spise økologisk mat.