facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 14 Jan, 2016
by admin - no comments
Nyheter i moteverden

shutterstock_184752194Hvert kvartal er det mange nyheter i moteverdenen etter at de store motehusene har hatt sine motevisninger. Men det er enkelte trender som vil være gjeldende gjennom hele 2016. Trendene for dame og herre er svært ulike i 2016, men for begge gjelder det å vise personlighet gjennom sitt valg av mote, både når det kommer til farge og fasong.

Det var flere trender som gikk igjen på motevisningene for menn i høst og som vitner om trendene i 2016. Først og fremst er det svært trendy med dress, og da gjerne med stilige ruter. Det er også trendy å kombinere en dressjakke med en annen type bukse, slik at man får en stilig mismatch. I 2016 skal man også gå med vest under dressjakken, og gjerne blande spennende farger gjennom fenomenet «colour blocking». Tilbehøret er også viktig i motebildet i 2016, gjerne med hatter, smale slips og ikke minst sløyfer. I år kommer sløyfen virkelig tilbake i motebildet i alle fasonger – smale, heklede, i ull og med spennende mønster. En stilig sløyfe setter virkelig prikken over i-en på antrekket ditt.

I motebildet for kvinner i 2016 er det 70- og 90-tallet som regjerer. Løse, flagrende plagg er svært trendy, gjerne med en pyjamaslignende look eller en klassisk 90-talls stroppekjole. Striper er også en stor hit i 2016, særlig svarte striper kombinert med fargede striper. Sterke og prangende farger er stort også i år, og glittertrenden fra vinteren 2015/2016 ser ikke ut til å forsvinne med det første. Paljetter og glitrende kjoler passer perfekt for en kveld på byen. Til slutt vil bombejakken igjen være fremme i motebildet. Den store, korte jakken blir virkelig trendy når den kombineres med midi-skjørt, kjoler eller tettsittende skinnbukser.