facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 26 May, 2017
by admin - no comments
Norsk eller utenlandsk odds?

I enhver diskusjon rundt norske eller utenlandske odds så må man skille mellom Norsk Tipping, norske avdelinger av internasjonale selskaper og rene internasjonale selskaper. Norsk Tipping har monopol og er underlagt visse regler og retningslinjer. Disse har stor innflytelse på hvilke odds selskapet kan gi. Basert på de tallene vi har innhentet så gir Norsk Tipping jevnt over like gode odds som andre selskaper, men de har et svært lite utvalg.

Utvalget, altså hva du kan tippe på, er mye større hos andre selskaper. Så spillere som ønsker å tippe på utfallet av for.eks. den norske valgkampen eller hvordan været blir denne sommeren i Europa, så måtte man oppsøke utenlandske aktører. Blant disse aktørene er det større variasjon. De utenlandske aktørene kan deles inn i Nordiske og Internasjonale. De nordiske er de som tilbyr informasjon på norsk, men de behøver ikke å være basert i Norden. De har bare satset på dette markedet så de har tatt seg bryet med å få oversatt tekster til norsk/dansk/svensk og har knyttet til seg en rekke kjente norske og nordiske stjerner som setter odds, kommenterer kampene/omgangene/etc. Dette gir dem en utpreget nordisk profil. Så har man selskaper som ikke gjør dette, men som likevel er åpen for norske spillere.

Det er helt klart, basert på tallene vi har sett, at det er de internasjonale selskapene som jevnt over gir den aller beste oddsen. Men når det kommer til kundeservice, betalingsmuligheter og mye annet, så skårer de stort sett lavere. Så vår konklusjon blir at vi anbefaler at spillere velger nordiske oddsselskaper for best odds under de beste omstendighetene.