facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 01 Apr, 2015
by admin - no comments
Hobbyer

1239668-brushes

Hobbyer og interesser skifter på samme måte som mote. I dag er det moderne å drive med håndarbeid. For bare noen år siden var det få unge som strikket og heklet, men i dag har disse teknikkene blitt populære både blant kvinner og menn. Mange liker å bruke tid på å lage gaver eller fine ting til seg selv. De liker å bruke hendene og skape noe unikt.

En annen hobby som har blitt populær blant voksne, er fargelegging. Maling har alltid vært en populær aktivitet, i en eller annen form, men det nye nå er at det blir laget malebøker for voksne. Disse bøkene ligner på malebøker for barn, bortsett fra at mønstrene er mer avanserte. De nye fargeleggingsbøkene for voksne har blitt en litt uventet suksess, og flere butikker har vært utsolgt for dem.

Å lage humlekasser og humlevennlige hager har også blitt en trend. Dette er en trend som både humler og mennesker tjener på, ettersom 75 % av maten vi spiser er avhengig av pollinerende insekter. Nå står disse insektene i fare for å forsvinne, noe som vil føre til en katastrofe for menneskene, derfor blir det arrangert kurs i humlekassebygging for å hjelpe humlene.