facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 05 May, 2017
by admin - no comments
Full spenning med spilleautomater

Leter etter du etter noe nytt å fylle hverdagene med? Noe som får hjerterytmen til å sprinte litt, og som kan være med på å fylle de lange ettermiddagene mens vi venter på sommeren? Da er det på tide å teste ut spilleautomater på nettet!

Original musikk eller filmens verden?

Det finnes utrolig mange ulike typer spilleautomater å velge mellom, og det finnes noe for de fleste der ute, uansett hva man måtte være interessert i. Er det god, gammel rock som er greia så er kanskje automaten bygget på Motörhead et godt sted å begynne. Her har man ikke bare muligheten til å vinne penger, men man gjør det mens man hører på original musikk fra bandet, og alt av design og grafikk er også bygget opp rundt bandets image. Lignende automater finnes også blant annet for Jimi Hendrix og Guns N’ Roses. Er man mer interessert i film så finnes det også en rekke gode automater å velge mellom. Hva med en videoautomat bygget på klassikeren Jurassic Park? Eller kanskje det fenger mer med Batman og The Dark Knight. Det finnes automater bygget på en rekke store filmer, og i tillegg til originale soundtrack inneholder de som regel også scener eller bilder fra de aktuelle filmene, for å gjøre opplevelsen enda mer spennende.

De største gevinstene

Er man mer interessert i de store premiene så er det jackpotautomater som gjelder. Disse automatene bygger seg opp til svimlende høyder helt til noen tar hjem premien, og her snakker vi skikkelige premier! Det er langt fra uvanlig at gevinsten på disse maskinene kommer opp hundre-millionersklassen, og noen må jo vinne – så hvorfor ikke deg? Noen av de mest populære jackpotautomatene er Mega Fortune, Mega Moolah og Hall of Gods.