facebooktwitteryoutube
Hjem Nyheter
in Blogg - 22 Jun, 2016
by admin - no comments
Digitale nyheter

news_386879953I dag er nesten 43 % av verdens koblet til Internett, slik at vi kan snakke, dele bilder, og gjør forretninger fra over hele verden med akkurat hvem vi vil. Dette er de siste digitale trendene i 2016.

Meldingsapper

Det å sende meldinger til hverandre via SMS har nesten dødd helt ut i vesten. Vi bruker heller apper, som Facebooks meldingstjeneste eller andre tjenester til å kommunisere.

Snapchat

Selv om vi har blitt mer kresne på hva vi tar bilder av og hvordan bildene våre skal se ut, sender vi bilder som aldri før til hverandre. Først og fremst er det appen Snapchat vi bruker, men det beste her, er at bildene ikke blir lagret hos dem vi sender til. De beste bildene lagrer vi fortsatt i private fotoalbum.

Mobile betalingsløsninger

Det er oftere og oftere appene som styrer oss og nå bruker vi også appene som betalingsløsninger på mobilen. Enten det er tjenester som Vipps eller MobilePay, så bruker vi kortene våre mindre enn før.

Digital markedsføring

Annonseinntektene til avisene raser, det samme gjør TV-inntektene også. E-handel har virkelig skutt i være i 2016, og har kommet for å bli i de fleste bransjer fremover.